jueves, 31 de diciembre de 2009

PRIMER ENTRENO BLOGGER!!



Hoy último dia del año decido abrir el blog, antes de irme a entrenar mientras estaba haciendo la digestion del desayuno, a las 10 he decidido salir a entrenar, con ganas y e salido dirección a la comunidad vecina, ARAGÓN, he subido por Batea para ir a Nonaspe, Fabara, y despues he hecho 10 km más en fin de hacer 50, porque así sabía que para volver tendría que hacer 50 también, al final del entreno cuando faltaban 20 kms e empezado a flojear un poco, supongo que es divido a los 2 dias anteriores que estubimos entrenando al CAR con la catalana de ciclocross...

al final el entreno de hoy:

100km 3h44'40" V.med:27'0km/h cad.med:86rpm ppm.med: 145


FELIZ AÑO NUEVO POR... 2ª VEZ!!!

4 comentarios:

  1. Felicitats i benvingut al mon dels blogs!!!
    Ja estas com a link a l'apartat de ciclistes de la web www.pinyofixo.com

    Una abraçada desde La Fatarella

    Cugat

    ResponderEliminar
  2. Ei molt bé mestre!!! ja et ficaré a la llista de blogs amics!!!! jejeje. molt bé aquesta iniciativa que has pres!!! enhorabona!!! ah, però que és això de fer-lo amb castellà??? quin idioma parleu a Gandesa??? jejej.

    Ah, per cert, l'altre dia ja no et vaig veure però et volia felicitar per la bona carrera que vas fer a sta. coloma!!! molt bé crack!!!

    e.martorell

    ResponderEliminar
  3. Felicitats pel nou blog. Així ja tindrem un altre lloc per escriure tonteries de les nostres. Que passes un bon any i records a la familia.

    ResponderEliminar